Ready to get In Touch with Tomorrow? Evolut Cloud Services!

Cloud Services op maat voor uw bedrijf!

Evolut is gespecialiseerd in cloud diensten zoals Office 365, online backup, hosted anti-virus en virtual private servers. Evolut analyseert uw noden en bekijkt hoe u de cloud kan integreren in uw bedrijf of organisatie.

Ontdek onze Cloud oplossingen

MS Office 365

Plaats je vertrouwde Microsoft Office programma's in de cloud. Steeds up-to-date met de nieuwste versies en mogelijkheden. Word, Excel, Outlook, ... steeds in combinatie met Microsoft Exchange

MS Sharepoint

Werk je samen in teams? Met Microsoft Sharepoint kan je eenvoudig inhoud en kennis delen of beheren. Je stimuleert teamwerk en je vindt snel de juiste informatie. Zonder moeite werk je samen met het hele bedrijf. Ook voor de inrichting en design kan je bij Evolut terecht.

Online Backup

De Evolut online backup oplossing zorgt ervoor dat uw computer, laptops en servers continue incrementeel gebackupped worden. Verlies nooit meer cruciale data en slaap 's nachts op beide oren. Je data is veilig.

MS Exchange Online

Met Microsoft Exchange Online werk je in de cloud voor je e-mails, agenda en contacten. Op elk apparaat heb je toegang en de info wordt steeds gesynchroniseerd. Zo ben je steeds in sync met alles.

Security oplossingen

Met de hosted anti-virus oplossing van Evolut zijn je computers ten alle tijde beveiligd voor die nieuwste virussen, malware of spyware. Met een actieve monitoring op de achtergrond zijn wij zéér snel op de hoogte van mogelijke problemen.

Virtual Servers

Evolut configureert en maakt uw VPS klaar voor gebruik. Wij integreren onze eigen cloud of Microsoft Azure op basis van de noden en behoeften van uw bedrijf. Na oplevering zorgt Evolut voor het volledige beheer.