IT Services van Evolut? Gegarandeerd goed!

Evolut, waar een netwerk is, is een weg!

Evolut ontzorgt jouw IT noden. Vertrouw op onze jarenlange expertise in IT voor zowel kleine als (middel)grote ondernemingen.

De troeven van onze ICT services

Ontzorging, uitbouw en exploitatie van een verbeterde, geïntegreerde en gestandaardiseerde ICT omgeving

Een persoonlijk aanspreekpunt, bijgestaan door back-up team voor het beheer van uw operationele infrastructuur.

Voor proactief beheer en support van kritische processen kan u 24/7 rekenen op onze dienstverlening.

Vastgelegde SLA’s (Service Levels) voor het behandelen van uw IT gerelateerde vragen en problemen.

Monitoring, management en vernieuwing van de door ons beheerde IT infrastructuur.

Backup en restore diensten zodat je verder kan werken zonder downtime.

Escalatieprocedure bij urgente problemen.

Project management bij implementatie en onderhoudswerken.

Documentatie en inventarisatie van processen ter ondersteuning van de dagelijkse werking.

Op naar jouw totaaloplossing!
Hoe gaan we te werk?

Op basis van een grondige financiële- en technische audit werkt Evolut een totaalaanpak voor u uit. Evolut optimaliseert waar nodig en verbetert waar kan.
01

Audit meeting met de klant

Vooraleer u klant kan worden bij Evolut doen wij een volledige audit van zowel het financiële als het operationele plaatje van uw IT infrastructuur. Dankzij deze doorlichting weet u waar u staat. Op basis van deze audit stelt Evolut samen met u een plan op maat samen. Wij geven een concreet advies over wat er moet gebeuren om uw IT infrastructuur op punt te zetten.
02

Ontwerp

Na een correcte audit en analyse ontwerpt Evolut uw IT infrastructuur. We ontwerpen een oplossing die werkt en u ontzorgt. Dankzij onze kracht van ons eigen datacenter maken we de beste oplossing voor een on-site, off-site of hybride model. Samen overlopen we de mogelijkheden en maken we een keuze.
03

Bouwen en implementeren

Evolut gaat aan de slag en bouwt uw IT infrastructuur zoals afgesproken. Onze eigen engineers komen on-site de werken uitvoeren. We zorgen voor een zorgeloze omzetting of aanpassing. Foneo bereidt de uitvoering tot in de puntjes voor en zorgt voor een gefaseerde aanpak. Waar kan trachten wij remote te werken en buiten de kantooruren. U en uw medewerkers profiteren van feilloze een migratie.
04

Onderhoud en monitoring

Na de implementatie staat Evolut garant voor het onderhoud van uw IT infrastructuur. Op basis van SLA’s slaapt u op beide oren. Uw IT infrastructuur is steeds in topconditie dankzij onze goede zorgen. Op de afgesproken geplande tijdstippen controleert Evolut proactief uw installaties. De intelligente monitoring systemen van Evolut merken storingen of fouten onmiddellijk op. De Evolut engineers worden meteen gewaarschuwd als er een probleem zou optreden